Dedic8

Op weg naar huis bijeenkomst

Stuurmanskunst en leiderschap met harde tegenwind!

Op 1 juni aanstaande organiseren oOpen Consultants & Interim Professionals (Eddy van Eeden) en Dedic8 Consultancy in samenwerking met Ben Doorn (Houding en Werk) een op weg naar huisbijeenkomst: Stuurmanskunst en leiderschap met harde tegenwind!

Ben Doorn is de gelukkige bezitter van een zgn. Draak, een klassiek wedstrijd zeilschip, de droom van elke sportieve zeiler. Wat maakt dat een sportzeiler een wedstrijd kan winnen? Hoe vaar je met wind tegen toch zo recht mogelijk richting je doel? Hoe haal je het maximale uit boot en bemanning?

Ben zal op een levende wijze verhaal doen van zijn wedstrijdervaring, de topsport en de fijne kneepjes van de stuurmanskunst.

Naar analogie van de zeilsport trekken Eddy van Eeden en Martin Hoeve conclusies over leiderschap bij harde tegenwind. Gepokt en gemazeld als eindverantwoordelijke voor meerdere ondernemingen bij meer of minder zwaar weer nemen zij hun gehoor mee in de vraagstukken van effectief leiderschap, inspireren bij zwaar weer en hoe het doel voor ogen te houden?

In een interactieve sessie over de thema’s denkt dit driemanschap de deelnemers inspiratie mee te geven voor de praktijk van alledag. Kortom Brandstof voor managers met grote uitdagingen!

Het programma is van 16.30 uur tot 18.30 uur, borrel en snack inbegrepen. Er zijn geen kosten verbonden aan deze bijeenkomst.

Datum: 1 juni 2010

Tijd: 16.30 tot 18. 30

Plaats: Oopen, Laan van Westenenk 501 Apeldoorn

Aanmelden kan via info@dedic8.nl of info@oopen.nl

Per maand

november 2010
juni 2010
april 2010