Ontdekkingsreis naar jouw basis

Een reset voor leidinggevenden
Geïnspireerd op de tocht “Terug naar de basis, terug naar zijn” van mijn goede vriend Johnny Kat bied ik samen met hem en zijn partner Belinda de Bruijn deze reis aan.

De ‘ontdekkingsreis naar jouw basis’ is een zevendaagse trekking door de ongerepte natuur van Kreta speciaal gericht op leidinggevenden die zichzelf een ‘reset’ willen geven.

We weten allemaal dat wie goed voor anderen wil zorgen, dat pas echt kan nadat hij/zij goed voor zichzelf heeft gezorgd. De vraag die jij jezelf kan stellen is: “Leef ik daar ook werkelijk naar?” Mocht je daarover twijfelen of is het antwoord ronduit “nee!” doe mee aan onze fysieke en mentale reset voor leidinggevenden om je oerbron weer te ontdekken en opnieuw je basisenergie te vinden voor wat je in het leven doet.


Wat gaan we doen?
We leven, bewegen, eten en slapen in de natuur, die we daarbij voortdurend respecteren!

We starten in starten in Chora Sfakion in het zuidwesten van Kreta en lopen door een nog bijna ongerept stukje natuur met een heerlijk subtropisch klimaat.
We verplaatsen te voet in etappes van 10 tot 15km per dag naar uiteindelijk … daar waar we uitkomen!

Voor aanvang van een etappe slaan we water en vers en gevarieerd voedsel in, dat we verdelen over de rugzakken. We maken ook gebruik van moderne bewaartechnie­ken, denk bijv. aan vis in blik.

Het eten wordt aan het einde van de dag gezamenlijk bereid en genuttigd. De ervaring leert dat dit als een mooi en kostbaar moment beleefd wordt…. tijd voor reflectie en napraten over de belevenissen van die dag.

Voordat het donker wordt, zoeken we een plekje om te overnachten onder de sterrenhemel of eventueel onder een tarp… ‘Wildkamperen’ op ons matje in onze slaapzak. ‘s Nachts wordt het er rond de 15°C, iets waar je dus alvast rekening mee kunt houden bij de keuze van een slaapzak.


Onze manier

We kennen deze dagen geen luxe … maar gaan terug naar de basis en ervaren wat de natuur, het samenzijn, het bewegen, eten en drinken ons brengen zal…

Onderweg wisselen we het fysieke en het mentale regelmatig af en ’s avonds zal er volop gelegenheid zijn om de dag door te nemen, vragen te stellen, gesprekken te voeren over wat ons bezighoudt, verhalen te vertellen of vermaak te delen.

En ….
Het is terug naar de basis, dus gaan de mobiele telefoons uit gedurende de reis.
Eventuele meldingen vanuit het thuisfront kunnen op de mobiele telefoon van onze gidsen binnenkomen, die als noodtelefoon bereikbaar en beschikbaar blijft.
Onze behoeftes doen we in de natuur, tenzij we bij een dorp o.i.d. in de buurt zijn. Wassen of douchen is mogelijk als er gelegenheid voor is, bijv. in de zee, of onder een douche op het strand of bij een camping.

Begeleiding
Tijdens de reis word je bijgestaan door drie ervaren begeleiders die je gids zijn om dichter bij jezelf te komen en je bewust te maken van je patronen en verlangens. We maken gebruik van krachtige (coach)methodieken met als doel het vinden van antwoorden op jouw vragen. We dagen je daarin flink uit, want wij houden ook van het bereiken van resultaten!

Jouw ontdekkingsreis in mei of september
Deze reis vindt tweemaal per jaar plaats in mei en september en we beperken de groepsgrootte voor optimale aandacht en begeleiding.
De data voor mei zijn bepaald, we gaan van zondag 19 tot en met zaterdag 25 mei 2024

De prijs bedraagt €1.995,- (excl. btw) en omvat:
• Een persoonlijk intakegesprek vooraf;
• Een avontuur dat je op je ziels-laag confronteert
• Verantwoorde maaltijden op aankomst- en vertrek dag;
• Voeding en water gedurende de reis;
• Bootreis indien van toepassing;
• Persoonlijke coaching door ervaren begeleiders.

Meer info en aanmelding
Wil je meer info of een plek reserveren? Klik dan hier of bel me op +31 85 111 95 95