Over

Mijn naam is Martin Hoeve, ik vind mensen en hun gedrag erg fascinerend. Ik geloof dat ieder mens beschikt over een enorm potentieel. Het is mijn passie om dat te helpen ontwikkelen en om te zetten in positieve scheppende energie.

Ik ontmoet graag nieuwe mensen en het is mijn talent om de sterkten in anderen te zien en die naar boven te halen. Mijn kracht is het samenbrengen van mensen rondom iets dat hen verbindt. Op die manier help ik bij het ontwikkelen van hechte en succesvolle teams.

In mijn loopbaan van instructeur bij defensie via leidinggevende in verschillende bedrijven naar nu al weer meer dan 10 jaar zelfstandig consultant, trainer en coach, heb ik ervaren dat ‘een levenslang leren’ de basis is van alle succes. Of ik nou opleidingen volg of een situatie ervaar in de praktijk, ik probeer altijd weer met een open blik te kijken wat het me leert en wat ik er mee kan.

Mijn opgedane kennis en ervaring zet ik in om mensen en organisaties te helpen bij het ontwikkelen van effectieve en vooral prettige manieren van (samen)werken. Hierin vind ik het welzijn en de persoonlijke groei van individuele medewerkers, een belangrijke voorwaarde voor het behalen van de organisatiedoelstellingen..


Naast mijn werk via Dedic8ion ben ik ook nog partner bij SociaalPlus, een sociale onderneming gespecialiseerd in Klantcontact (inbound & outbound). We creëeren hier werkgelegenheid voor mensen met ‘een afstand tot de arbeidsmarkt’.


Daarnaast ook nog partner bij FairestBnb, een online platform waarmee we NPO’s proberen te koppelen aan vrijwilligers en profit bedrijven stimuleren hun werknemers in te zetten om kennis en vaardigheden te delen met non-profitorganisaties die ondersteuning kunnen gebruiken.

Ik ben altijd te porren voor een wandeling of kop koffie, zolang dat maar gepaard gaat met een goed gesprek. Kennismaken? Neem even contact op!