Training en workshops

Een leven lang leren
Met leren ben je altijd bezig met name omdat het zich in zoveel verschillende facetten van ons leven voordoet. Of het nou gaat om knutselen, sporten, samenwerken, ondernemen of je persoonlijke relatie, steeds opnieuw word je geconfronteerd met verandering en dus de noodzaak om te leren/ontwikkelen.

Persoonlijke groei is een continue proces waarin we ons telkens opnieuw bewust worden van de behoefte aan nieuwe kennis of vaardigheden.

In mijn hele werkzame leven ben ik op één of andere manier bezig geweest met het trainen en ontwikkelen van mensen. Ik verdiep me in je specifieke ontwikkel vraag en op basis daarvan zijn mijn trainingen of workshops over het algemeen maatwerk.  
Daar waar mijn expertise niet aansluit bij de vraag beschik ik over een groot netwerk van collega trainers en coaches met wie ik regelmatig samenwerk.

Portfolio
Mijn aanbod gaat altijd over de mens, van zelfkennis en reflectie, het ontwikkelen van competenties en vaardigheden tot het vinden van je passie. In teams en organisaties heb ik het over optimaliseren van samenwerking of leiderschap en cultuur. Soms gaat het over effectiever werken door ontwikkeling van kennis en vaardigheden binnen rollen en processen. Hieronder een aantal mogelijkheden:

– Zelfleiderschap
– Teamwork
– Time management
– Leiderschapsontwikkeling
– Cultuurverandering
– Procesoptimalisatie (LEAN / 5s / Cont. Impr.)
– Project- en programma-management
– Systemisch kijken naar organisaties
Ontdekkingsreis naar jouw basis
Talimpopo Xperience – ‘ontdek je verlangen’


Ben je benieuwd wat ik voor jou of je organisatie kan betekenen, neem dan vrijblijvend contact op.